Nederlands Engels Duits Frans

Insectenlamp

Insectenlamp

De Foetsie! insectenlamp helpt u uit de brand als u ook vaak last van irritante insecten heeft. Wij bieden oplossingen voor thuis, maar ook voor in de horeca. Met een Foetsie! insectenlamp bent u ervan verzekerd dat u de beste insectenlamp van Nederland in huis haalt. Foetsie! levert zowel insectenlampen met elektrische spanning als met een kleeffunctie.

Dé insectenlamp voor de horeca

Als hygiëne belangrijk is in uw horecabedrijf, kiest u voor een insectenlamp van Foetsie!. De GB200 insectenlamp, speciaal voor in de horeca beschikt over een ophangmechanisme waarmee het apparaat eenvoudig aan de wand kan worden bevestigd. Deze vliegendoder werkt door middel van een UV-lamp die de insecten in de lamp lokt, waarna insecten die in de lamp vliegen terecht komen op lijmplaten waarop zijn bleven kleven. Deze platen werken door een reukloze lokstof die ongevaarlijk is voor mens of dier.

Waarom kiest u de Foetsie! insectenlamp voor de horeca?

- Insecten worden effectief gedood
- Eenvoudige montage
- Hygiënisch, omdat dode vliegen in het apparaat vastkleven
- Veilig, geen spanningsrooster dat de vliegen dood

Dé insectenlamp voor de camping

Foetsie! is exclusief importeur van de Sk-60 insectenlamp, die gerust een innovatieve insectenlamp genoemd mag worden, met een keur aan verschillende functies. U gebruikt deze insecten lamp niet alleen voor de insectendodende functie, maar ook als zaklamp of campinglamp( LED-lampen). Als laatste beschikt de Sk-60 over een rood knipperlicht, dat dienst doet als waarschuwingslicht. De Sk-60 insecten lamp werkt op zonne-energie(!). Bij de lamp wordt een adapter voor de oplaadbare batterij geleverd zodat u deze ook aan de stroom kunt opladen. Dan gaat de lamp tussen de 10 en 12 uur mee.

Waarom Foetsie! insectenlampen voor de camping?

- Milieuvriendelijk, werkt op zonne-energie!
- Oplaadbaar, geen gepruts met batterijen
- Doodt insecten effectief
- 4 functies in 1 insectenlamp