Nederlands Engels Duits Frans

Insectenlamp

Insectenlamp

Wanneer u last heeft van lastige insecten bieden de insectenlampen van Foetsie! uitkomst. Deze insectenlampen zijn al jaren de nummer 1 van Nederland wanneer het aankomt op het verdelgen van insecten. Foetsie! kan insectenlampen in verschillende maten en voor verschillende situaties leveren. Zo zijn er uitvoeringen die een elektrocuterende werking hebben of die door middel van lijmplaten de insecten doden. Met een insectenlamp van Foetsie! is er voor u altijd een oplossing op maat!

Insectenlampen voor particulier en semiprofessioneel gebruik

Voor gebruik thuis, op kantoor, in restaurants, openbare ruimtes, etc. biedt Foetsie! diverse veilige insectenlampen die al met een laag voltage zeer effectief zijn. Vliegen worden aangetrokken door de krachtig schijnende blauwe UVĖlampen om vervolgens na aanraking van het hoogspanningsrooster geŽlektrocuteerd te worden. De insectenlamp hoeft niet gemonteerd te worden en werkt direct nadat het in het stopcontact gestoken wordt.

Insectenlampen voor semiprofessioneel en professioneel gebruik

Voor bedrijven heeft Foetsie! insectenlampen met een hoger voltage. Vliegen worden aangetrokken door de krachtige schijnende blauwe UVĖlampen om vervolgens na aanraking van het hoogspanningsrooster geŽlektrocuteerd te worden. Deze insectenlampen zijn eenvoudig te monteren en zeer effectief. Geschikt voor thuisgebruik en op kantoor, in restaurants, openbare ruimtes, etc.

Insectenlamp voor de horeca

Foetsie! heeft ook voor iedere horecagelegenheid de ideale insectenlamp. Deze vliegenvanger werkt door middel van een UV-lamp die de insecten lokt, waarna deze terecht komen op verwisselbare lijmplaten, waarop zij blijven kleven. Hierdoor belanden er geen resten van vliegen op werkbanken of vloeren. De horeca insectenlamp werkt niet op elektrische spanning en is dus veilig voor mens en dier. Ook geschikt voor thuisgebruik, kantoor, openbare ruimtes etc.

Exclusieve importeur Foetsie! producten

Foetsie! by Wiep's is de exclusieve Europese importeur van Foetsie! artikelen. Alle Foetsie! producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Wilt u ook dealer worden van Foetsie! artikelen, neem dan contact op met Foetsie! by Wiep's.

Waarom een Foetsie! insectenlamp?

- Veilig en effectief
- Eenvoudig te monteren
- Geen giftige gassen
- Geurloos en rookvrij
- Niet schadelijk voor mensen en huisdieren