Nederlands Engels Duits Frans

Vliegendoder

Foetsie! vliegendoder

Wanneer u last heeft van lastige insecten bieden de vliegendoders van Foetsie! uitkomst. Deze insectenlampen zijn al jaren de nummer 1 van Nederland wanneer het aankomt op het verdelgen van insecten. Foetsie! kan insectenlampen in verschillende maten en voor verschillende situaties leveren. Zo zijn er uitvoeringen die een elektrocuterende werking hebben of die door middel van lijmplaten de insecten doden. Met een insectenlamp van Foetsie! is er voor u altijd een oplossing op maat!

Vliegendoder voor particulier en semiprofessioneel gebruik

Voor gebruik thuis, op kantoor, in restaurants, openbare ruimtes, etc. biedt Foetsie! diverse veilige vliegendoders die al met een laag voltage zeer effectief zijn. Vliegen worden aangetrokken door de krachtig schijnende blauwe UVĖlampen om vervolgens na aanraking van het hoogspanningsrooster geŽlektrocuteerd te worden. De vliegendoder hoeft niet gemonteerd te worden en werkt direct nadat het in het stopcontact gestoken wordt.

Vliegendoder voor semiprofessioneel en professioneel gebruik

Voor bedrijven heeft Foetsie! vliegendoders met een hoger voltage. Vliegen worden aangetrokken door de krachtige schijnende blauwe UVĖlampen om vervolgens na aanraking van het hoogspanningsrooster geŽlektrocuteerd te worden. Deze insectenlampen zijn eenvoudig te monteren en zeer effectief. Geschikt voor thuisgebruik en op kantoor, in restaurants, openbare ruimtes, etc.

Vliegendoder voor de horeca

Foetsie! heeft ook voor iedere horecagelegenheid de ideale insectenlamp. Deze vliegendoder werkt door middel van een UV-lamp die de insecten lokt, waarna deze terecht komen op verwisselbare lijmplaten, waarop zij blijven kleven. Hierdoor belanden er geen resten van vliegen op werkbanken of vloeren. De horeca vliegendoder werkt niet op elektrische spanning en is dus veilig voor mens en dier. Ook geschikt voor thuisgebruik, kantoor, openbare ruimtes etc.

Exclusieve importeur Foetsie! producten

Foetsie! by Wiep's is de exclusieve Europese importeur van Foetsie! artikelen. Alle Foetsie! producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Wilt u ook dealer worden van Foetsie! artikelen, neem dan contact op met Foetsie! by Wiep's.

Waarom een Foetsie! vliegendoder?

- Veilig en effectief
- Eenvoudig te monteren
- Geen giftige gassen
- Geurloos en rookvrij
- Niet schadelijk voor mensen en huisdieren