Nederlands Engels Duits Frans

Vliegendoder

Foetsie! vliegendoder

Heeft u last van hinderlijke insecten? Dan is de vliegendoder van Foetsie! is de ideale oplossing voor u! Een vliegendoder van Foetsie! is de beste vliegendoder. Alle insecten zullen worden geŽlektrocuteerd door het hoogspanningsrooster van de vliegendoder, of gevangen op lijmplaten. Foetsie! heeft oplossingen voor zowel thuis als in de horeca.

Innovatieve vliegendoder

Foetsie! biedt een innovatieve vliegendoder aan met een insectendodende functie. Verder beschikt deze Sk-60 vliegendoder over een 16 heldere LED-lampen tellende campinglamp, heeft hij een zaklampfunctie (3 LED-lampen) of gebruikt u hem als waarschuwingslamp middels een rood knipperlicht. U kunt deze 4-in-1 vliegendoder opladen, waarna hij 10 tot 12 uren meegaat, of zet het apparaat in de zon en hij laadt vanzelf op.

Ideale vliegendoder voor de horeca

HygiŽne in de horeca is tegenwoordig van het grootste belang. Hiertoe biedt Foetsie! een bijdrage in de vorm van een vliegendoder speciaal voor de horeca. De GB-200 insectenlamp is voorzien van 2 UV-lampen die insecten lokken, en vervolgens worden vastgekleefd op de bijgeleverde lijmplaten. Deze manier van vliegen doden is effectief en ongevaarlijk voor mens en dier; er wordt immers geen spanning gebruikt. Daarnaast is dit een bijzonder hygiŽnische vliegendoder, de lijmplaten kunnen verwisseld worden.

Exclusieve importeur Foetsie! producten

Foetsie! By Wiep's is exclusive europees importeur van Foetsie! artikelen. Al de Foetsie! artikelen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Wilt u ook dealer worden van Foetsie! artikelen, neem dan contact op met Foetsie! by Wiep's.

Waarom een Foetsie! vliegendoder?

- Ideaal voor het verdelgen van insecten
- Verschillende varianten verkrijgbaar
- Geschikt voor zowel horeca als thuis
- Foetsie! is al jaren specialist op dit gebied